10 Mayıs 2013 Cuma

Euro Truck Simulator 2 Seviye yükseltme hilesi

 Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba. Euro Truck Simulator 2 oyununda para hilesi ile ilgili açtığım konudan sonra oyundaki en büyük sorunlardan biri olan seviye ilerleme ile ilgili yardımcı olmaya çalışacağım. Öncelikle oyundaki seviye ilerleme hile yönteminde bana çok fazlası ile yardımcı olan Berk@Uzer arkadaşıma teşekkürü borç bilirim

Konu para arttırma yöntemi ile aynı ancak yinede para yöntemini bilmeyen arkadaşlarım için burda resimli anlatım yapıyorum. işlemlere başlamadan önce olası bir problemde kayıtlı oyunumuzun silinmemesi için kesinlikle belgelerim klasöründe bulunan Euro Truck Simulator 2 save dosyasını yedekleyelim.
Resimlerde anlatılanları sırası ile uyguladığımızda oyundaki seviyemizin 37 ye çıkmasını sağlayabiliriz ve bu işlemlerin yapılabilmesi için en az 2.seviyede olmamız gerekiyor. 37. Seviyede olmamız oyun içerisinde fazlası ile yeterli. istediğiniz araç ve aksesuarı alabiliyorsunuz.
Öncelikle http://cheatengine.org/download.php burdan cheat engine programını indirip bilgisayarımıza kuruyoruz ancak kurulumdan sonra programı çalıştırmayalım.





















Umarım yardımcı olabilmişimdir. Hepinize iyi oyunlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder