29 Nisan 2013 Pazartesi

Adobe Dreamweaver CS6 İndir

Adobe Dreamweaver Ekran Görüntüsü
Adobe® Dreamweaver® CS6 web tasarım yazılımı, web siteleri ve mobil uygulamalar oluşturma ve düzenlemeye yönelik kolay anlaşılır görsel bir arabirim sunar. Sayfalarınızı platformlar arası uyumluluk için tasarlanmış akıcı ızgara mizanpajı özelliğini kullanarak oluşturun. Tasarımlarınızı yayınlamadan önce Çok Ekranlı Önizleme panelinde gözden geçirin. Adobe® Dreamweaver® CS6 yazılımındaki arttırılmış FTP performansı sayesinde kapsamlı dosyaları daha verimli bir biçimde aktarın. Çalışmalarınızı HTML5 kodunu işleyen güncellenmiş Canlı Görünüm ve Çok Ekranlı Önizleme panellerinden yararlanarak kontrol edin.

Hızlı yanıt performansına sahip akıcı ızgara mizanpajı
CSS3 tabanlı hızlı yanıt performansına sahip akıcı ızgara mizanpajı sistemini kullanarak platformlar arası ve tarayıcılar arası uyumlu web tasarımları oluşturun. Sektör standardında temiz bir kod kullanarak çok çeşitli bilgisayarlar ve aygıtlar için projeler geliştirirken daha hızlı ve daha verimli çalışın. Kod yazma işleriyle uğraşmaya gerek kalmadan göz alıcı ve karmaşık web tasarımları ve mizanpajlar hazırlayın.

Arttırılmış FTP performansı
Yeniden yapılandırılmış çok parçacıklı FTP aktarma aracıyla kapsamlı dosyalarınızı yüklerken zamandan kazanın. Site dosyalarınızı daha hızlı ve daha verimli bir biçimde yükleyerek üretim süresini hızlandırın.

Adobe Business Catalyst entegrasyonu

Dreamweaver yazılımında bulunan entegre Business Catalyst panelini kullanarak Adobe Business Catalyst (ayrıca sunulmaktadır) ile oluşturduğunuz sitelerin bağlantısını kurun ve düzenleyin. Dahili çözümden yararlanarak e-ticaret siteleri kurun.

Geliştirilmiş jQuery mobile desteği

Güncellenen jQuery mobile çerçeve desteğiyle iOS ve Android platformlar için yerleşik mobil uygulamalar oluşturun. Mobil içerik geliştirme iş akışınızı kolaylaştırırken mobil kitlelere ulaşabileceğiniz uygulamalar oluşturun.

Güncellenmiş PhoneGap desteği

Güncellenmiş Adobe PhoneGap™ desteği, yerleşik Android ve iOS uygulamaları oluşturarak bir arada sunmanızı sağlar. Mevcut HTML kodunu başka amaçlara yönelik olarak kullanmak üzere değiştirerek mobil uygulamalar oluşturun. PhoneGap emülatörlerinden yararlanarak tasarımlarınızı kontrol edin.

CSS3 geçişleri

CSS özelliklerinde yapılan değişiklikleri animasyonlu geçişler halinde sunarak web tasarımlarına canlılık kazandırın. Sayfalarınızda daha zarif öğeler kullanarak dikkat çekici efektler oluştururken web tasarımlarınızda daha üstün bir kontrol sağlayın.

Güncellenmiş Canlı Görünüm

Sayfalarınızı yayınlamadan önce Canlı Görünüm işlevini kullanarak test edin. Canlı Görünüm sistemi, birinci sınıf HTML5 desteği sunmak üzere şimdi en son WebKit oluşturma motoru sürümünü kullanmaktadır.

Güncellenmiş Çok Ekranlı Önizleme paneli

Güncellenmiş Çok Ekranlı Önizleme panelini kullanarak akıllı telefonlar, tablet aygıtlar ve masaüstü bilgisayarlar için tasarlanmış projelerin nasıl görüntüleneceğini kontrol edin. Bu geliştirilmiş paneli kullanarak HTML5 içerik resimlerini kontrol edebilirsiniz.
Önemli Notlar: Dreamweaver yazılımını indirebilmeniz için Adobe sitesine ücretsiz kayıt olmanız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder