20 Nisan 2013 Cumartesi

LFS S2 Hilesi

LFS S2 Hilesi


LFS hileleriLive For Speed oyunu meraklıları için hazırladığımız sayfamızdan S2 kilit açma hilesini sizler ile paylaşıyoruz. hayranı olduğunuz LFS oyununda kısa sürede yüksek levelli otomobilleri alarak yarışmak ve rakiplerinizi ezerek lider konumuna ulaşabilmeniz için biraz zaman harcamalısınız. Yapacağınız birkaç dakikalık hile ile S2 kilidini açarak oyundaki kaliteli arabaların kilitlerini açabilir ve onları kullanarak yarışlarda galip gelebilirsiniz. Oyun hileleri kategorisinde bulabileceğiniz bu hile için küçük bir program gerekiyor. Gereken programı aşağıdan indirebilirsiniz.
Severek oynadığınız Live For Speed oyununda S2 kilidini açabilmek için gereken programı aşağıdan indirebilirsiniz.
LFS S2 Kilit Açma indir
Programı kurup çalıştırmak için sizlere özel hazırladığımız adımları incelemenizi tavsiye ediyoruz.
Öncelikle LFS oyununuz bilgisayarda tamamen kapalı olması gerekiyor. Ardından yukarıdan indirdiğiniz Rar dosyasının içinde bulunan S2 Keygen dosyasını RAR dan çıkartın. Ardından LFS nin bilgisayarınızda kurulu olduğu dosyayı açın ve dizine çıkarttığınız keygen dosyasını buraya atarak çalıştırın.
Karşınıza bir kutucuk çıkacak kutu içerisinde ID ve Password yazan yerlere tamamen uydurma şeyler yazabilirsiniz. Mesela ID kısmına deneme yazabilirsiniz. şifre bölümüne de i,ü,ö,ğ,ç harflerini kullanmadan herhangi bir şeyler yazabilirsiniz.
Yukarıdaki adımları bitirdikten sonra LFS ile ilgili bütün sekmeleri ve dosyaları kapatın ve oyunu açın. Oyunu açtıktan sonra S2 bölümünün aktif hale geldiğini göreceksiniz. Bu şekilde oyunda bulunan bütün arabaların kilitlerini açmış oluyorsunuz. İyi eğlenceler dileriz.
LFS S2 Kilit Açma Videolu Anlatım :


VN:F [1.9.22_1171]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder