20 Nisan 2013 Cumartesi

FIFA Manager 2011 Para Hilesi

FIFA Manager 2011 Para Hilesi


fifa manager 2011 oyun hileleriYoğun istek üzerine Oyun hileleri kategorisi oluşturarak sayfalarımızda yayınlamaya başlıyoruz. Değerli arkadaşlar, Fifa Manager 2011 oyununda zamanınız geçirirken karşılaştığınız zorlukları kolayca geçebilmek ve para konusunda zorluklar yaşamamak için sayfamızda bulunan Fifa Manager 2011 Para Hilesi sayfamızı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek amacı ile sadece Facebook Oyun Hileleri değil de bunların yanı sıra farklı ve kullanıcıların sıkça kullandığı oyun hileleri ni de yayınlamak istedik. Oyun hileleri konusunda sizlere yeterince yardımcı olabilmek için sayfamızı beğenerek bizleri takip edebilirsiniz.
Değerli arkadaşlar Fifa Manager 2011 oyununu bazıların adeta tutkusu haline gelmiştir. Parasız oynayamadığınız oyunlarda bir tanesi olan bu oyunda oyuncu alabilmek ve stadınızı düzene sokabilmek için gereken tek ihtiyacınız sanal paradır. Bizde bu imkanı sizlere sunan bu sayfayı hazırlayarak sizlerin beğenisine sunduk. Aşağıdaki işlemleri yaptıktan sonra paranızı harcayacak yer bulamayacaksınız. Yalnız önemli bir hatırlatma yapmak istiyoruz. Değişiklik yapacağınız dosyanın kopyasını aldıktan sonra gerekli işlemleri yapmanız çok önemlidir. Başarılar dileriz.
Öncelikle bilgisayarınızdan oyunun kayıt edildiği dizine ulaşmanız gerekiyor. Mesela ” C:Program FilesEA SPORTSFIFA MANAGER 11 ”  gibi. Bu dizinde bulunan private_items klasörünü açtıktan sonra bu klasörün içinde bulunan car.txt dosyasını sağ tıklayarak not defteri ile açın. car.txt dosyasını daha önceden bilgisayarınızda başka bir yere kopyalamayı unutmayın. Not defterinde açtığınız car.txt dosyasındaki bu metni ;
Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,9900,i10.bmp,2010
Aşağıdaki gibi değiştirin ;
Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,Hyundai i10,-9999999999,i10.bmp,2010
Bu değişikliği yaptıktan sonra dosyayı kaydederek car.txt dosyasına sürükleyerek bırakın ve eskisi ile değiştirilmesini sağlayın. Ardından oyuna girerek Career > Private Life > Car sekmelerini takip ederek Hyundai i10 marka aracı satın alın. Satın aldıktan sonra paranızın bir anda yükseldiğini göreceksiniz. Paranızı iyi günlerde harcamanız dileği ile iyi oyunlar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder