20 Nisan 2013 Cumartesi

Call of Duty Black Ops Hilesi

Call of Duty Black Ops Hilesi


call of duty black ops hileleriSon zamanlarda bilgisayar oyunları konusunda çağ atlayan sektörün en iyi serilerinden olan Call of Duty nin Black Ops oyununda yardım isterseniz sizler için bu sayfayı oluşturduk. Black Ops Hileleri ni araştırarak yayınladığımız bu saydayı ziyaret ederek oyunu daha kolay ve daha basit bir hale getirebilirsiniz. Oyun Hileleri konusunda da hizmet sunan Hilelerim.com sayfasını beğenerek takip etmeniz yeni Oyun Hileleri ni kısa sürede görebilme imkanını elde edebilirsiniz.
Call of Duty Black Ops oyunu Hileleri ni yapabilmek için küçük bir program yüklemeniz yeterli olacaktır. Aşağıdan indireceğiniz yama ile aktif hale getireceğiniz trainer özelliği ile bu sayfadaki hileleri uygulayabilirsiniz.
Call of Duty Black Ops Hile Yaması indir
Yukarıdaki yamayı indirdikten sonra oyunu açıyorsunuz. Oyun tamamen açıldıktan sonra ALT +TAB tuşuna basarak masaüstüne geçiş yapın. Ardından indirdiğiniz yamayı rar dosyasından çıkartın ve çalıştırın. Sonra oyuna geçiş yapın. Şimdi insert tuşuna basarak Trainer özelliği çalıştırabilirsiniz. Şimdi Traineri açtıktan sonra aşağıdaki hile kodlarından istediğinizi uygulayarak hileyi yapabilirsiniz.
Numpad 1:Sınırsız Can
Numpad 2:Sınırsız Bombas
Numpad 3:Sınırsız El Bombası
Numpad 4:Şarjör Değiştirme
Numpad 5:Silah Aşırı Isınmaz
Home:Hepsinin silinmesini sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder